Få igjen

Konsert med Adam Douglas - An American Holiday

Dato

2. desember 2022

Sted

Hjertnes Sal 1, Sandefjord

Pris fra

580,–

+ avgift

Få igjen

Konsert med Adam Douglas - An American Holiday

Dato

2. desember 2022

Sted

Hjertnes Sal 1, Sandefjord

Pris fra

580,–

+ avgift

Kjøp billett

Omsider kommer Adam Douglas til Sandefjord og Vestfold med publikumssuksessen «An American Holiday».

Amerikaneneren Adam Douglas, med sin umiskjennelige Vestlands-dialekt, sang seg inn i hjertene til en hel nasjon da han gikk helt til tops i NRKs «Stjernekamp» i 2017. Siden har han fylt konserthus etter konserthus over det ganske land og har til sammen gitt ut fire album. I 2021 vant han Spellemannprisen i klassen blues for albumet «Better Angels».

Douglas har gjort særlig stor suksess med den stemningsfulle og storslagne julekonserten «An Amercan Holiday», der han han setter sitt eget vannmerke på tidløse og vakre juleklassikere og dessuten byr på ukjente og spennende juletoner. Det sammen med et band bestående av fabelaktige musikere. Intet mindre.

Og apropos fabelaktige musikere: Med på scenen denne kvelden, er gitarfenomenet TORA. Det er, med andre ord, duket for en magisk aften med heftig strengeleik. Douglas er jo ikke akkurat noen dårlig gitarist han heller...

«An American Holiday» er blitt til som et resultat av en drøm Douglas har hatt lenge: Å presentere ekte amerikansk julemusikk for det norske folk, med musikk som for ham karakteriserer den flotte juletiden.

2. desember står altså amerikaneren på hovedscenen i Hjertnes kulturhus i Sandefjord når vi akkurat har startet «the season to be jolly». Å få oss «jolly»», eller lystig som det heter på norsk, er en jobb Douglas har perfeksjonert og som han klarer med glans.

Vi gleder oss!

Praktisk info

Dørene åpner

Kl. 19:00

Konsert starter

Kl. 20:00

Lokasjon

Innendørs

Aldersgrense

Min. 18 år

Servering

Kun drikke

Publikum

Stoler i rader

Slik finner du fram

Adresse

Hjertnes Sal 1
Sandefjordsveien 3
3202 Sandefjord

Åpne i Google Maps

Veibeskrivelse

Med bil fra E18 tar du av på avkjørsel 42 (Natvallkrysset) og følger deretter Fv 305 mot Sandefjord. Deretter følger du Sandefjordsveien mot fergene til Strømstad. Hjertnes kulturhus ligger i enden av Sandefjordsveien.

Med tog går du av på Sandefjord stasjon og følger Jernbanealléen nedover mot sjøen. Hjertnes kulturhus ligger på høyre side av den store parken ved enden av Jernbanealléen.

Få også med deg disse!