I salg nå

Konsert med Jan Eggum

Dato

24. februar 2023

Sted

Harmonie arena, Sandefjord

Pris fra

395,–

+ avgift

I salg nå

Konsert med Jan Eggum

Dato

24. februar 2023

Sted

Harmonie arena, Sandefjord

Pris fra

395,–

+ avgift

Kjøp billett

En kveld med Jan Eggum blir alltid en humørfull affære. Det er bare å spenne seg fast og gjøre seg klar for knusktørre vittigheter og sanger fra én av landets mest velfylte låtkataloger.

Han blir gjerne presentert som artisten som gir melankolien et ansikt. Men Eggum er da langt mer enn som så. Det er absolutt solide anstrøk av melankoli i tekstene til Jan Eggum, men melankoli trenger på ingen måte å stå i veien for vidd, humor og humør. Det vet alle som har overvært en konsert med bergenseren med det skjeve smilet og den evige hårsveisen.

SPAR 100 KRONER per billett! Meld deg gratis inn i kundeklubben Artyfy + under knappen «kjøp billett»

Her er det bare å sette seg tilbake, påmontere et passende smil, spisse ører, lytte til vakker musikk, meningsfulle tekster, historier og vitser.

Jan Eggum kan se tilbake på en snart 50 år lang suksessrik artistkarriere, og trenger knapt noen nærmere presentasjon. Han har solgt til gull, platina og alskens valører, har gjort kjempesuksess sammen med Gitarkameratene og har dessuten samarbeidet med haugevis av artister. Som soloartist har han 25 plater på samvittigheten og som artist har han innkassert ikke mindre enn seks Spellemannpriser, blant annet hedersprisen i 2011.

Velkommen til en eksklusiv kveld med en av landets største artister den 24. februar i Harmonie arena i Sandefjord.

Praktisk info

Dørene åpner

Kl. 18:00

Konsert starter

Kl. 19:00

Lokasjon

Innendørs

Aldersgrense

For alle

Servering

Kun drikke

Publikum

Stoler i rader

Slik finner du fram

Adresse

Harmonie arena
Sandefjordsveien 3
3202 Sandefjord

Åpne i Google Maps

Veibeskrivelse

Med bil fra E18 tar du av på avkjørsel 42 (Natvallkrysset) og følger deretter Fv 305 mot Sandefjord. Deretter følger du Sandefjordsveien mot fergene til Strømstad. Hjertnes kulturhus ligger i enden av Sandefjordsveien.

Med tog går du av på Sandefjord stasjon og følger Jernbanealléen nedover mot sjøen. Hjertnes kulturhus ligger på høyre side av den store parken ved enden av Jernbanealléen.

Få også med deg disse!