Få igjen

Konsert med CC Cowboys

Dato

15. juli 2022

Sted

Hjertnes Amfi 1, Sandefjord

Pris fra

495,–

+ avgift

Få igjen

Konsert med CC Cowboys

Dato

15. juli 2022

Sted

Hjertnes Amfi 1, Sandefjord

Pris fra

495,–

+ avgift

Kjøp billett

Bandet CC Cowboys har fått Norge til å lure på hvor Harry er gravd ned siden de ga ut debutalbumet «Blodsbrødre» i 1990. Kanskje de avslører det i Sandefjord 15. juli?

Den som vil finne ut det, må innfinne seg i Hjertnes Amfi 1 denne sommerkvelden, der det rigges, fikses og lages stemning etter alle kunstens regler. Uskrevne som skrevne. De skrevne og og de uskrevne toner er det imidlertid frontfigur, gitarist og vokalist Magnus Grønneberg som står for. Og han har mye på lager. Veldig mye.

30 års fartstid

For gjengen fra Østfold kan se tilbake på mer enn 30 år som band. Det startet altså med «Blodsbrødre», som ble belønnet med Spellemannprisen for beste debutalbum. Siden har det blitt 12 album og et imponerende antall hitlåter, som «Når du sover», «Vill, vakker og våt», «Nå kommer jeg og tar deg», «Tigergutt» og «Harry», som vi spilte på i innledningen.

Guttene elsker å stå på scenen og gir seg aldri. Derfor turnerer de hvert bidige år, men fikk som så mange en ufrivillig pause i forbindelse med den forhatte pandemien. Derfor er gjengen ekstremt gira på å møte publikum i sommer.

– Lyden og synet av publikum, med allsang, liv og applaus, dere er ønsket, ventet og savnet. Håper vi sees, sier Grønneberg.

«Bli ved din lest»

«Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum». Sitatet er CC Cowboys motto fra dag én og det har båret frukter. Gode frukter. Rocka frukter.

Men Harry, han ligger der fortsatt han. Ingen vet at han er død, men alle vet at han er sprø.

Praktisk info

Dørene åpner

Kl. 17:00

Konsert starter

Kl. 19:00

Lokasjon

Utendørs

Aldersgrense

Min. 18 år

Servering

Kun drikke

Publikum

Stående + sittende

Slik finner du fram

Adresse

Hjertnes Amfi 1
Sandefjordsveien 3
3202 Sandefjord

Åpne i Google Maps

Veibeskrivelse

Med bil fra E18 tar du av på avkjørsel 42 (Natvallkrysset) og følger deretter Fv 305 mot Sandefjord. Deretter følger du Sandefjordsveien mot fergene til Strömstad. Hjertnes kulturhus ligger i enden av Sandefjordsveien.

Med tog går du av på Sandefjord stasjon og følger Jernbanealléen nedover mot sjøen. Hjertnes kulturhus ligger på høyre side av den store parken ved enden av Jernbanealléen.

Få også med deg disse!