I salg nå

Konsert med Sigvart Dagsland trio

Dato

11. februar 2023

Sted

Harmonie arena, Sandefjord

Pris fra

495,–

+ avgift

I salg nå

Konsert med Sigvart Dagsland trio

Dato

11. februar 2023

Sted

Harmonie arena, Sandefjord

Pris fra

495,–

+ avgift

Kjøp billett

Sigvart Dagsland har vært en stjerne på den norske musikkhimmelen i mange år og mottok Spellemannprisen så tidlig som i 1990. Artisten er stadig like vital og 11. februar får vi ham på besøk til Sandefjord.

En konsertopplevelse med Sigvart Dagsland er alltid en hjertevarm begivenhet, og et møte med en artist som på ingen måte tar publikums hyllest for gitt. Dette er en artist som virkelig legger ned en innsats for at hver og én konsert skal bli noe helt spesielt.

SPAR 100 KRONER per billett! Meld deg gratis inn i kundeklubben Artyfy + under knappen «kjøp billett»

Med sin totale tilstedeværelse og uovertrufne stemme får han alltid publikum med seg, enten det er med sårbare menneskelige refleksjoner eller kraftfulle stemninger og vokalprestasjoner. Han byr dessuten på et skrått og tidvis svært humoristisk blikk på tilværelsenes mange underlige fasetter. Han vet så inderlig godt hvilke bånd som binder artist og publikum, forteller og lytter i sammen.

I bagasjen denne gangen har sangeren, komponisten, pianisten og arrangøren med seg et knippe nye låter, men også eldre låter. Ja, sogar steingamle låter, for å benytte Dagslands egen beskrivelse.

Med seg på scenen i Harmonie arena 11. februar, har han, foruten seg selv på sang og flygel, Torjus Vierli på keyboards & kor og Jango Nilsen på trommer og kor.

Sigvart Dagsland har 20 soloplater på samvittigheten og har solgt mer enn 500 000 plater. I 1990 mottok han, som nevnt, Spellemannprisen for  albumet «Alt eg såg». I 2009 mottok Dagsland Prøysenprisen.

Musikkstilen Dagsland representerer, er melodiøs pop.

NB: På denne konserten er det fritt frem for alle aldre. Er du ung, eller ser uforskammet frisk og flott ut for ikke å være spesielt ung, så husk legitimasjon, dersom du vil slippe bestillingsbegrensninger i baren.


Praktisk info

Dørene åpner

Kl. 18:00

Konsert starter

Kl. 19:00

Lokasjon

Innendørs

Aldersgrense

For alle

Servering

Kun drikke

Publikum

Stoler i rader

Slik finner du fram

Adresse

Harmonie arena
Sandefjordsveien 3
3202 Sandefjord

Åpne i Google Maps

Veibeskrivelse

Med bil fra E18 tar du av på avkjørsel 42 (Natvallkrysset) og følger deretter Fv 305 mot Sandefjord. Deretter følger du Sandefjordsveien mot fergene til Strømstad. Hjertnes kulturhus ligger i enden av Sandefjordsveien.

Med tog går du av på Sandefjord stasjon og følger Jernbanealléen nedover mot sjøen. Hjertnes kulturhus ligger på høyre side av den store parken ved enden av Jernbanealléen.

Få også med deg disse!

I salg nå
By the Pond

26. juni 2024

Bugårdsparken, Sandefjord

Finn billetter
I salg nå
By the Border

3. juli 2024

Fredriksten festning, Halden

Finn billetter
I salg nå
By the Pond

26. juni 2024

Bugårdsparken, Sandefjord

Finn billetter
I salg nå
By the Border

3. juli 2024

Fredriksten festning, Halden

Finn billetter