Populær

Konsert med Lukas Graham

Dato

9. februar 2023

Sted

Harmonie arena, Sandefjord

Pris fra

475,–

+ avgift

Populær

Konsert med Lukas Graham

Dato

9. februar 2023

Sted

Harmonie arena, Sandefjord

Pris fra

475,–

+ avgift

Kjøp billett

Med sine flere milliarder streams på Spotify og 25 millioner solgte album er Lukas Graham ett av verdens aller heteste og mest ettertraktede band. Torsdag 9. februar står de på scenen i Harmonie arena.

De danske superstjernenes besøk, er i forbindelse med «The Pink Tour», deres første turné siden 2017. Den gangen etterlot de seg utsolgte arenaer over hele verden. Når pop- og soulfenomenet kommer til Sandefjord, er det knapt en overdrivelse å hevde at dette er én av de største artistene som noen gang har besøkt byen.

SPAR 100 KRONER per billett! Meld deg gratis inn i kundeklubben Artyfy + under knappen «kjøp billett»

NB: HER kan det kjøpes billetter til personer UNDER 18 år!

Til Sandefjord har Lukas Graham med seg Mina Okabe. Det unge danske talentet er håndplukket av Lukas Graham som support for hans omfattende Norges-turné. Den London-baserte danskjapanske artisten er et spirende talent på den danske musikkscenen.

Pangstart i undergrundsmiljøet

For bandet startet det hele for rundt 10 år siden da deres soulfylte og funky lydbilde spredte seg som en farsott i Københavns undergrunnsmiljø og gjennom sosiale medier. Den kommersielle suksessen oppnådde bandet i 2011, da de ga ut sin debutsingel og deres første danske turné solgte over 30.000 billetter, og det selv om de fremdeles ennå ikke hadde gitt ut noe album. Tiden etter det har rett og slett vært et eneste stort eventyr med suksess på alle kanter – inntil pandemien, da det ble bom stopp på konsertvirksomheten.

Masse nytt materiale

Verdensstjernene har imidlertid benyttet «pausen» godt og har skrevet masse nytt materiale. De er i dag i ferd med å sluttføre et nytt album. Når de kommer til oss i Sandefjord har de derfor med seg mye spennende i bagasjen. Bandets frontfigur og vokalist Lukas Forchhammer lover en setliste med mange nye sanger og dessuten haugevis med uforglemmelige øyeblikk. Vi får selvsagt også servert megahits som «Mama Said», You ́re not there», «Drunk in the Morning» og «7 Years». Sistnevnte har faktisk oppnådd mer enn vanvittige 1,5 milliarder streams på Spotify og danskene er med det i et meget eksklusivt selskap over artister som har klart den bragden.

I november slapp Kygo sitt nye album og der finner vi kanonlåta «Fever», som er et samarbeid med våre danske helter.

Det er, med andre ord, ikke annet å gjøre enn å sette av kvelden 9. februar. Det er ingen tvil om hvor man skal være akkurat da.

Kveldens program:

Kl. 19.00: Dørene åpner
Kl. 20.00: Mina Okabe går på scenen
Kl. 21.00: Lukas Graham går på scenen

Praktisk info

Dørene åpner

Kl. 18:00

Konsert starter

Kl. 19:00

Lokasjon

Innendørs

Aldersgrense

For alle

Servering

Kun drikke

Publikum

Stående

Slik finner du fram

Adresse

Harmonie arena
Sandefjordsveien 3
3202 Sandefjord

Åpne i Google Maps

Veibeskrivelse

Med bil fra E18 tar du av på avkjørsel 42 (Natvallkrysset) og følger deretter Fv 305 mot Sandefjord. Deretter følger du Sandefjordsveien mot fergene til Strømstad. Hjertnes kulturhus ligger i enden av Sandefjordsveien.

Med tog går du av på Sandefjord stasjon og følger Jernbanealléen nedover mot sjøen. Hjertnes kulturhus ligger på høyre side av den store parken ved enden av Jernbanealléen.

Få også med deg disse!

I salg nå
By the Pond

26. juni 2024

Bugårdsparken, Sandefjord

Finn billetter
I salg nå
By the Border

3. juli 2024

Fredriksten festning, Halden

Finn billetter
I salg nå
By the Pond

26. juni 2024

Bugårdsparken, Sandefjord

Finn billetter
I salg nå
By the Border

3. juli 2024

Fredriksten festning, Halden

Finn billetter