Avlyst

Konsert med Ole Paus

Dato

25. oktober 2023

Sted

The Note , Sandefjord

Pris fra

395,–

+ avgift

Avlyst

Konsert med Ole Paus

Dato

25. oktober 2023

Sted

The Note , Sandefjord

Pris fra

395,–

+ avgift

Ikke tilgjengelig

Ole Paus har dessverre blitt syk og konserten på The Note er avlyst. Jan Erik Vold og hans kvartett Vold & Virud Kvartett erstatter Ole Paus.

Han har blitt betegnet som en «borgerlig anarkist» og er viden kjent for sin giftige og samtidig morsomme penn. Ole Paus sparker i alle retninger, men aldri nedover.

25. oktober står mannen som nærmer seg å være en «nasjonalskald» på scenen på kulturhuset The Note i Sandefjord. Skjønt æresbetegnelsern nasjonalskald får vel Ole Paus aldri. Til det har han trolig laget for mye bråk og huskestue de siste drøye 40 årene som artist, poet og forfatter.

Bråk og furore ja, men Ole Paus har samtidig ført med seg uendelig mye glede og ikke minst morsomme stunder.

Han startet sin karriere tidlig, faktisk allerede tilbake i 1970 med debuten «Der ute - der inne» og allerede to år senere kom klassikeren «Garman». Siden ble det flere plater og ikke minst, legendariske «Paus-posten», som inneholdt besk satire og harselering med navngitte kulturpersonligheter og politikere.

SPAR 100 KRONER per billett! Meld deg gratis inn i kundeklubben Artyfy + under knappen «kjøp billett»

Paus har naturlig nok blitt noe mykere i kantene med årene, men biter stadig fra seg. Paus har også bidratt sterkt til den norske sangkanon med udødelige sanger som «Mitt lille land», «Innerst i sjelen», «I en sofa fra IKEA», «Mæsjen og Påsjen», «Jeg reiser alene» og «Den tøffeste gutten i himmelen», for å nevne noen ganske få.

Velkommen til kulturhuset The Note og et møte med en legende av de virkelig store!

Praktisk info

Dørene åpner

Kl. 17:00

Konsert starter

Kl. 18:00

Lokasjon

Innendørs

Aldersgrense

For alle

Servering

Kun drikke

Publikum

Stoler og bord

Slik finner du fram

Adresse

The Note
Peter Grøns gate 2B
3210 Sandefjord

Åpne i Google Maps

Veibeskrivelse

Med bil fra E18 tar du til høyre i rundkjøringen på avkjørsel 43 og følger skiltingen mot Sandefjord S. Fortsett rett fram på Kjellstadveien og følg veien i ca. 2,5 km til du kommer til rundkjøringen ved Hjertnes Kulturhus. Ta tredje avkjørsel i rundkjøringen og fortsett rett fram på Jernbanealleen. Ta til venstre på Storgaten etter ca. 300 meter. Følg Storgaten i ca. 500 meter til du kommer til Peter Grøns gate på høyre side. Ta til høyre på Peter Grøns gate og følg veien i ca. 100 meter til du finner nummer 3 på venstre side av veien.

Med tog går du av på Sandefjord stasjon og følger Jernbanealléen nedover mot sjøen. Ta til venstre når du kommer til Torget og følg Peter Grøns gate i ca. 200 meter. The Note i ligger i en gul murbygning på venstre hånd.

Få også med deg disse!

I salg nå
By the Pond

26. juni 2024

Bugårdsparken, Sandefjord

Finn billetter
I salg nå
By the Border

3. juli 2024

Fredriksten festning, Halden

Finn billetter
I salg nå
By the Pond

26. juni 2024

Bugårdsparken, Sandefjord

Finn billetter
I salg nå
By the Border

3. juli 2024

Fredriksten festning, Halden

Finn billetter