I salg nå

Konsert med Oslo Gospel Choir

Dato

14. desember 2023

Sted

Hjertnes Sal 1, Sandefjord

Pris fra

595,–

+ avgift

I salg nå

Konsert med Oslo Gospel Choir

Dato

14. desember 2023

Sted

Hjertnes Sal 1, Sandefjord

Pris fra

595,–

+ avgift

Kjøp billett

Opplev noen av de aller fremste formidlerne av julens budskap og stemning! 14. desember står selveste Oslo Gospel Choir på scenen i Hjertnes kulturhus i Sandefjord.

I mer enn 30 år har det elskede gospelkoret fylt kirker og konserthus i Norge og utlandet og særlig har julekonsertene blitt en kjær tradisjon for veldig mange.

Det er noe med kombinasjonen av stemningsfulle norske julesanger og humørfylt og sprudlende gospel, som gjør disse konsertene til en uimotståelig pakke.

SPAR 100 KRONER per billett! Meld deg gratis inn i kundeklubben Artyfy + under knappen «kjøp billett»

Tittelen på dennen konserten er «En stjerne skinner i natt», etter julesangen dirigent Tore W. Aas skrev til koret tilbake i 1992. Etter mer enn tusen konserter og to millioner solgte album og haugevis av streams, fortetter Aas og koristene å fenge og begeistre.

Vi ses i Hjertnes for deilig påfyll av varm julestemning.

Praktisk info

Dørene åpner

Kl. 17:00

Konsert starter

Kl. 18:00

Lokasjon

Innendørs

Aldersgrense

For alle

Servering

Kun drikke

Publikum

Stoler i rader

Slik finner du fram

Adresse

Hjertnes Sal 1
Sandefjordsveien 3
3202 Sandefjord

Åpne i Google Maps

Veibeskrivelse

Med bil fra E18 tar du av på avkjørsel 42 (Natvallkrysset) og følger deretter Fv 305 mot Sandefjord. Deretter følger du Sandefjordsveien mot fergene til Strømstad. Hjertnes kulturhus ligger i enden av Sandefjordsveien.

Med tog går du av på Sandefjord stasjon og følger Jernbanealléen nedover mot sjøen. Hjertnes kulturhus ligger på høyre side av den store parken ved enden av Jernbanealléen.

Få også med deg disse!