Nyhet

Konsert med Postgirobygget

Dato

26. august 2023

Sted

Brygga , Sandefjord

Pris fra

595,–

+ avgift

Nyhet

Konsert med Postgirobygget

Dato

26. august 2023

Sted

Brygga , Sandefjord

Pris fra

595,–

+ avgift

Kjøp billett

«Sommer på jorda» og «En solskinnsdag». Låtene er for mange selve essensen av sommerhygge. 26. august runder Postgirobygget av sommeren på Brygga i Sandefjord.

Eventyret Postgirobygget begynte med debutalbumet «Melis» i 1996, da vi alle plutselig gikk rundt og nynnet på sanger som «Sløv uten dop» og «Tiedemanns kafé» av et helt ukjent band med det merkelige navnet Postgirobygget.

I folkehavet! Arne Hurlen hylles av publikum i Badeparken i Sandefjord siste helgen i mai 2022. Foto: Flemming Hofmann Tveitan/Artyfy

Siden har det det bare gått én vei for frontfigur Arne Hurlen og hans menn. De fem musikerne har tatt Norge med storm. Intet mindre. Åtte studioalbum har det blitt og dessuten et imponerende antall konserter over det ganske land. Antall hits er minst like imponerende.

På Brygga i Sandefjord siste helgen i august, blir det en skikkelig herlig avslutning på sommeren med Postgirobyggets mange hits. I samarbeid med Pir 4, Kokeriet og James Clark, sperrer vi av et område nede ved vannet, rigger til en flott scene og lager fest. I tillegg til hovedbandet, får vi stifte bekjentskap en spennende supportartist.

Hva med en kombopakke med mat og konsert? Lag en skikkelig helaften ut av bryggekvelden og nyt et festmåltid før konserten sammen med gode venner. På «Pir 4» setter de opp en nydelig tapas- og pizzabuffet og «Kokeriet» varter opp med en eksklusiv skalldyrbuffet.

Kjøper man disse pakkene, har man automatisk reservert bord fra kl. 18.00 :)

Kokeriet serverer skalldyrbuffet og Pir 4 serverer tapas- og pizzabuffet. Foto: Pir 4

- «Pir 4»-pakke, konsert + tapas/pizza-buffet (kl. 18.00 - 20.00): 990,- Utsolgt!
- «Kokeriet»-pakke, konsert + skalldyrbuffet (kl. 18.00 - 20.00): 1090,- Få billetter igjen!

NB! Dersom dere ønsker å sitte sammen, må billettene kjøpes samlet.

Vi ses i Sandefjord 26. august!

Praktisk info

Dørene åpner

Kl. 16:00

Konsert starter

Kl. 19:00

Lokasjon

Utendørs

Aldersgrense

Min. 18 år

Servering

Kun drikke

Publikum

Stående

Slik finner du fram

Adresse

Brygga
Brygga 1
3210 Sandefjord

Åpne i Google Maps

Veibeskrivelse

Kjør på E18 i ca. 20 km og ta avkjøringen mot Sandefjord sentrum (avkjøring 42). Følg veien mot sentrum og kjør rett frem i rundkjøringen ved flyplassen. Fortsett rett frem på Sandefjordsveien gjennom to rundkjøringer og forbi Sandefjord kirke på høyre side. Kjør rett frem gjennom enda en rundkjøring og ta deretter til høyre inn på Jernbanealleen. Følg Jernbanealleen gjennom to rundkjøringer og ta til venstre inn på Strandpromenaden. Kjør rett frem på Strandpromenaden og ta til venstre inn på Brygga. Brygga 1 vil være på venstre side, rett etter at du har passert torget på høyre side.


Få også med deg disse!