Sommerfest for grupper i Badeparken

Det nærmer seg tiden for sommerfester og hyggelige sommeravslutninger. Kollegaer, kunder, venner og familie kan endelig samles til etterlengtede sosiale og minnerike opplevelser, uten å måtte bekymre seg.

I mai, juni og juli arrangerer Artyfy Event en rekke flotte utendørs konserter, alle med optimale rammer for deg som ønsker å gi andre en minnerik aften. Gi bort en super opplevelse i form av billetter, eller kast deg ut i det og ta hele gjengen på moroa. Her slipper du å gå deg bort i planlegging og forholde deg til kjedelige detaljer.

Artyfy Events konserter finner sted i Badeparken i Sandefjord. Konsertområdet har meget godt tilrettelagte fasiliteter, rikelig med plass og alt man måtte trenge av mat og drikke. Artyfy Event legger sin ære i å legge best mulig til rette for akkurat deg og din gruppes behov. Vi tilrettelegger kvelden med et tilpasset område og reserverte plasser. Vårt vertskap vil selvsagt holde et ekstra øye med gruppen og sørge for at kvelden går sømløst og hyggelig for seg.

Det er bare å utfordre oss på løsninger, dersom gruppen skulle ha spesielle behov.

Send oss en forespørsel

Fyll ut skjemaet under for å sende oss en uforpliktende prisforespørsel for din gruppe. Vi tar kontakt med deg så fort vi kan.

Jeg samtykker til at Artyfy Event AS kan lagre informasjonen jeg har fylt inn i skjemaet for å kunne behandle og besvare min forespørsel. Les personvernerklæringen vår.