Våre anbefalte restauranter i Sandefjord

Uten mat og drikke, duger som kjent, helten ikke. Et godt måltid før eller etter en herlig konsertopplevelse setter den berømte prikken over i-en for en sommeraften som skriver seg inn i minnebøkene.

Vi i Artyfy er glad i nytelse. Det gjelder selvsagt god musikk og kulturopplevelser, men i høyeste grad også mat og drikke. Sandefjord kan etter hvert skilte med mange gode spisesteder og restauranter, men vi mener at noen skiller seg ekstra positivt ut.

Her er fem soleklare anbefalinger:

Beist Burger & Bar

Burgerrestauranten ligger i et rustikt og koselig lokale blant trehusbebyggelsen i bydelen Rukla. På menyen står burgere i alle mulige og umulige varianter, ledsaget av mye god drikke. Her møter du vennlig og uformell service og lave skuldre.

Spesialtilbud for deg som skal på én av Artyfys konserter: Burgeren «Stabeist» med fries, for kun 150,– (spar 42,–).

Adresse: Prinsens gate 19, 3211 Sandefjord

Telefon: 455 07 242

Huset Sandefjord

Svært stilig sted, men likevel med uformell stemning og lave skuldre. Ligger plassert midt i det berømte smørøyet kloss inntil den såkalte Paradegata i Sandefjord sentrum. Velg mellom baren, restauranten eller den kule uteserveringen der du har full oversikt over folkelivet. Nydelig og variert mat laget av dedikerte kokker. Forvent meget hyggelig servering.


Adresse: Thor Dahls gate 9, 3210 Sandefjord

Telefon: 955 55 758

Restaurant Kokeriet

En klassiker i Sandefjord siden tidlig på 1990-tallet, som stadig har fornyet og forbedret seg opp gjennom årene. Fortreffelig beliggenhet i vannkanten på Brygga med uteservering og et stort område med pergola og hyggelig stemning. Her nyter du alt fra en enkel bruschetta eller en fiskesuppe, til mør indrefilet, nytrukket fisk og hvalbiff.


Adresse: Brygga 1, 3210 Sandefjord

Telefon: 334 66 262

Brygga 11

«Fisk til folket» er mottoet til topprestauranten Brygga 11. Her byr kokkeverdensmester Geir Skeie og hans eminente lag av fagfolk på de utroligste kreasjoner av sjømat, profesjonell service og et fantastisk utvalg av viner. Her kan man også fint bare slenge innom på uterestauranten og nyte en øl og et enklere måltid. Herlig beliggenhet rett ved vannet.


Adresse: Brygga 11, 3210 Sandefjord

Telefon: 995 59 191

Pir 4

På flåterestauranten Pir 4 sitter du bokstavelig talt på sjøen og vugger. Vel inne, møter du et hipt og kult interiør, hyggelig betjening og en atmosfære det er enkelt å trives i. Velg mellom en rekke hvite og røde pizzaer fra kullovn, samt diverse småretter, salater og pasta. Dette er hygge for alle penga.


Adresse: Brygga 1, 3210 Sandefjord

Telefon: 901 30 270