I salg nå

Konsert med Klovner i kamp

Dato

2. desember 2022

Sted

Harmonie arena, Sandefjord

Pris fra

450,–

+ avgift

I salg nå

Konsert med Klovner i kamp

Dato

2. desember 2022

Sted

Harmonie arena, Sandefjord

Pris fra

450,–

+ avgift

Kjøp billett

2. desember blir det livlig så det holder på den nye scenen i Hjertnes kulturhus i Sandefjord. Det skal hiphoperne i Klovner i kamp sørge for!

Alis, Finger´n og Dansken, som gutta i Klovner i kamp, kaller seg, har holdt det gående helt siden 1994, men står i dag sterkere og stødigere enn noensinne. De siste årene har Klovner, som de heter på folkemunne, spilt et utvalgt knippe konserter over det ganske land. Og litt karikert heter det at overalt hvor de kommer, er det fulle hus, fulle mennesker og overflod av kjærlighet.

Det om fulle mennesker, skal man holde seg unna å mene noe om, men overflod av kjærlighet og fulle hus, er det bare å omfavne.

Men uansett, med et arsenal av fete hits, er Klovner i kamp selve essensen av begrepet fest.

Klovnenes både meningsfulle, men samtidig temmelig drøye tekster, fengende beats og heftige sceneshow, blir omfavnet av stadig nye generasjoner, samtidig som de har en trofast fanskare i bunn. Dette blir, med andre ord, en deilig festaften på tvers av generasjoner.

Gled deg og husk at konserter er bra for helsa!

Praktisk info

Dørene åpner

Kl. 18:00

Konsert starter

Kl. 19:00

Lokasjon

Innendørs

Aldersgrense

Min. 18 år

Servering

Kun drikke

Publikum

Stående

Slik finner du fram

Adresse

Harmonie arena
Sandefjordsveien 3
3202 Sandefjord

Åpne i Google Maps

Veibeskrivelse

Med bil fra E18 tar du av på avkjørsel 42 (Natvallkrysset) og følger deretter Fv 305 mot Sandefjord. Deretter følger du Sandefjordsveien mot fergene til Strømstad. Hjertnes kulturhus ligger i enden av Sandefjordsveien.

Med tog går du av på Sandefjord stasjon og følger Jernbanealléen nedover mot sjøen. Hjertnes kulturhus ligger på høyre side av den store parken ved enden av Jernbanealléen.

Få også med deg disse!