I salg nå

Konsert med Rotlaus

Dato

14. oktober 2022

Sted

Harmonie arena, Sandefjord

Pris fra

450,–

+ avgift

I salg nå

Konsert med Rotlaus

Dato

14. oktober 2022

Sted

Harmonie arena, Sandefjord

Pris fra

450,–

+ avgift

Kjøp billett

14. oktober får vi besøk av bygderockerne Rotlaus i splitter nye Harmonie Arena i Sandefjord. Så det er bare å krysse fingrene for at gulvet er av solid konstruksjon og tåler en heidundrende fest.

Det er velkjent at hvor enn bandet fra Ørsta på Sunnmøre parkerer turnébussen, så blir det fest. Folk strømmer til for å bevege seg etter den fengende musikken, høre på slagere som «Berre i natt», «Vakker og vill», «Gatelongs», «Byjenta» og selvsagt «Rundt neste sving». Og folk kommer ikke minst for å oppleve en herlig fest. For en Rotlaus-konsert er noe man blir glad av. Rett og slett.

Les vårt intervju med frontmann Bjørn-Marius Øyehaug.

Bandet fra Ørsta på Sunnmøre ble startet så sent som i 2015 og har siden opplevd en lynkarriere i norsk musikkliv og offentlighet. Fra å måtte selge hus og hjem for å få råd til å snekre sammen et par demolåter, har de gått til å fylle grendehus og kulturhus over hele landet. Hver gang de kommer.

Faktisk klarte bandet bragden å få debutalbumet «Bygderamp» inn på VG-lista topp 10. Det er en bragd for et helt ukjent band i sjangeren country/dansemusikk/bygderock. Siden har har det blitt 21 gullplater og haugevis med platinaplater. For sitt andre album, «På vei», ble bandet nominert i Spellemann-klassene «Årets album» og «Årets gjennombrudd» og nå 2022 ble de nominert til Spellemannprisen 2021 i kategorien festmusikk. Bandet er også av landets aller mest strømmede artister.

Oppnår man suksess som dette, har man utvilsomt noe å fare med. Men er Rotlaus fengende på plate, så er de et fyrverkeri av et band på scenen. De er velkjent for å «sette fyr» på enhver forsamling og rive med seg selv den mest blaserte konsertgjenger.


Så - her er det bare å finne frem partyskoene og komme. Resten tar Rotlaus seg av. Og datoen igjen? 14. oktober.


Praktisk info

Dørene åpner

Kl. 17:00

Konsert starter

Kl. 19:00

Lokasjon

Innendørs

Aldersgrense

Min. 18 år

Servering

Kun drikke

Publikum

Stående

Slik finner du fram

Adresse

Harmonie arena
Sandefjordsveien 3
3202 Sandefjord

Åpne i Google Maps

Veibeskrivelse

Med bil fra E18 tar du av på avkjørsel 42 (Natvallkrysset) og følger deretter Fv 305 mot Sandefjord. Deretter følger du Sandefjordsveien mot fergene til Strømstad. Hjertnes kulturhus ligger i enden av Sandefjordsveien.

Med tog går du av på Sandefjord stasjon og følger Jernbanealléen nedover mot sjøen. Hjertnes kulturhus ligger på høyre side av den store parken ved enden av Jernbanealléen.

Få også med deg disse!

I salg nå
By the Pond

26. juni 2024

Bugårdsparken, Sandefjord

Finn billetter
I salg nå
By the Border

3. juli 2024

Fredriksten festning, Halden

Finn billetter
I salg nå
By the Pond

26. juni 2024

Bugårdsparken, Sandefjord

Finn billetter
I salg nå
By the Border

3. juli 2024

Fredriksten festning, Halden

Finn billetter