Festivalen «By the Border»

Publisert 3. januar 2024

3. og 4. juli fylles praktfulle Fredriksten festning i Halden med heftig musikk, glede, mat, vakre inntrykk og episke opplevelser.

Etter at Tons of Rock og Allsang på grensen forsvant fra Fredriksten festning, oppsto det et merkbart sommertomrom i Halden. Et tomrom som nå fylles av musikkfestivalen «By the Border».

Til dekket bord

Vi som arrangerer festivalen kom på et vis til dekket bord. For festningen er allerede meget godt tilrettelagt for store arrangementer. Infrastruktur, kunnskap, erfaring og det meste man trenger, er allerede på plass. Festivalområdet er dessuten allerede så godt som innrammet.

Men, vi skal selvsagt sette vårt særegne preg på området med smakfull dekor og morsomme detaljer.

Når vi inntar festningen i juli, rigger vi opp to scener på 7.000 kvadratmeter store Place d´Arms. Begge scenene blir av stort internasjonalt format, én hovdescene, der band som Toto skal spille, og én litt mindre.

Det blir til sammen syv acts, eller opptredener om du vil, hver dag.

To innganger

I tillegg til de to scenene, vil området inneholde barer, et område der bedrifter kan reservere eget område og et større areal for matservering. Vi tilbyr også restaurantene på festningen mulighet for å drive eller delta i servering av mat og drikke.

Hovedinnslippet for festivalens gjester, blir via Stevnesletta, men gående fra sentrum kan benytte seg av Ravelinporten.

Vi jobber daglig iherdig med å utvikle festivalen og vil informere fortløpende om hvordan «By the Border» til slutt blir.

Gled deg!

Flere artikler