Festivalen «By the Pond»

Publisert 4. januar 2024

Lenny Kravitz, Sivert Høyem og Briskeby er lansert til festivalen «By the Pond». Flere artister kommer. Kommer du?

Bugårdsparken i Sandefjord er til daglig fylt opp med idrettsaktiviteter og er også et populært sted for turer og rekreasjon.

Parken har en idyllisk dam som sitt kjernepunkt. Derfor har vi kalt festivalen «By the Pond». 26. og 27. juni 2024 blir aktivitetene av en ganske annen karakter med vårt sceneskifte. Parken dekoreres, danderes, pyntes og forvandles. Inn kommer et mangfold av mat, mennesker, musikk og kreative uttrykk.

Finn billetter HER!

Vi ønsker å skape en atmosfære som appellerer til voksne festivalgjengere, og har derfor satt en aldersgrense på 20 år.

Les også om festivalen «By the Border» i Halden.

Why the Pond? 💛

En gruppe lidenskapelige sjeler, hver med sin unike fortelling og ekspertise, har kommet sammen med en felles visjon om en fortryllende oase der musikken fyller hjertet, smakene leker på tungen og inntrykkene omfavner sjelen. Visjonen har blitt til festivalen «By the Pond».

Historien vår har bare så vidt begynt, og vi ønsker at du skal være en del av den. Bli med oss den 3. og 4. juli 2024, da er vi klare for å ta deg med inn i vår eventyrlige verden.

Mat og drikke 😋

Vi ønsker å tilby et spennende og variert utvalg av mat og drikke. Konseptene er under utvikling, og dette er noe av det morsomste vi holder på med.

På By the Pond blir det et forlokkende utvalg av mat- og drikkeboder, restauranter og konseptbarer, der det bare er å la seg friste av både lokale spesialiteter og internasjonale favoritter.

Gode smaker er noe vi er svært opptatt av. Derfor legger vi stor vekt på at mat- og drikketilbudet skal være variert, spennende og noe utenom det vanlige.

Finn billetter HER!

Artister 🎶

By the Pond skal være et sted der artister som har formet generasjoner, møter nye stemmer med friske perspektiver.

Med en dynamisk miks av internasjonale og nasjonale artister, legger vi til rette for en kjede av fengslende øyeblikk. Vi reiser to scener – én hovedscene for større opptredener, og én intimscene for nære og genuine framføringer.

Foreløpig er følgende artister bekreftet: Lenny Kravitz, Sivert Høyem, Briskeby, Bigbang, Susanne Sundfør, Lord Huron og Fay Wildhagen.

Vi slipper flere artister fortløpende, så følg med!

Vi ❤️ Sandefjord!

Festivalområdet i Bugården. Foto: Artyfy

By the Pond verdsetter lokalsamfunnet og har et tett samarbeid med lag og foreninger i Sandefjord, særlig de som holder til i nærheten av Bugården.

Disse engasjerte gruppene har uttrykt entusiasme for å bidra med vakthold, servering og andre praktiske oppgaver. Samarbeidet er en plattform der foreningene kan vise frem sitt engasjement, skape nye relasjoner og styrke økonomien sin.

Vårt klare mål er å engasjere hele Sandefjord i festivalen og sørge for liv og røre også utenom festivalområdet i vakre Bugårdsparken.

Flere artikler