Uten mat og drikke ...

Publisert 15. mai 2022

... duger som kjent helten ikke. Maten vår er noe vi i Artyfy er veldig stolt av! For utenom noe godt å drikke, er vi svært opptatt av å kunne tilby en deilig matbit for sultne mager. Lar du deg friste?

Kan vi friste med en nygrilla burger? Eller kanskje en rykende fersk pizza? Varianter av «Munchy´s Burgers & Dogs» og «Pizza del Pazzo» er da svaret! Dette er våre egne konsepter, som leverer det vi tør påstå er av Sandefjords diggeste konsertmåltider.

Sammen med dedikerte kokker, har Artyfy satt sammen en komplett meny, med noe for enhver smak. Bli heller ikke overrasket dersom det dukker opp nyheter.

Lar du deg friste?

Digg og saftig amerikaner

Lite slår en saftig burger eller en nygrilla pølse når du er skikkelig fysen! Derfor kunne vi ikke la være å legge til de to klassikerne på konsertmenyen. Nyt en 160 g burger med deilig, smeltet ost, coleslaw og bbq-saus - Just like they do over there!

Vegetarianer? Null stress! Vi tilbyr samme kombo med en deilig vegetarburger mellom brødene! Hos oss skal forlate festen med en glad og fornøyd mage!

Deilig og saftig burger ny grilla for deg! Foto: Artyfy

Forresten - visste du at vi har en optimal løsning dersom blodsukkeret skulle nå kjipe nivåer? Justér det med en søt og god vaffel med syltetøy! Nam nam. Det er som vi kjenner lukten av nystekt vaffel bare av å tenke på det!

Kan vi friste med en rykende fersk vaffel?

Kjapp og helsprø italiener

Ekte italiens pizza setter store krav både til deigen og ovnen. Men det smaker så godt at vi bare måtte gi det et forsøk. Resultatet ble en skikkelig sprø og deilig pizza stekt i en ekte og glodhet pizzaovn. Og det på rekordtid! Perfekt å dele hvis du er småsulten og et godt alternativ hvis du ikke rakk middagen.

Enten du foretrekker pepperoni eller skinke har vi en Pizza du vil falle for. Alle med deilig tomatsaus og nydelig mozzarella-ost! Pizzaen kommer i eske, så kanskje blir det litt snadder dagen derpå? Alltid digg.

Blid kokk: Jørn Morgan!

Flere artikler