Vi skal skape glede fra sal og scene!

Publisert 11. mars 2022

Etter lengre tids planlegging og jobbing i kulissene, er Artyfy endelig klar for å møte verden med massevis av glede og moro. Det vil både høres, merkes og kjennes at det nye selskapet er på plass.

Bookingsjef Roger Albin, er klinkende klar på at folk som er glad i musikk, fest og moro kommer til å merke det godt at «there is a new guy in town». Han forteller at alle som er involvert i selskapet, gleder seg vilt til å ta fatt og sette i gang med å spre glede fra sal og scene sammen med andre dyktige folk som jobber i sammen bransje.

Fanger hele distriktet

For det er nemlig slik at Artyfy skal levere et stort antall konserter av høy kvalitet i tiden som kommer. Og disse skal være til glede for både sandefjordinger og andre i distriktet. Å bygge ned barrierene mellom byene i distriktet er et soleklart mål for det nye selskapet.

Erfaren bookingsjef. Roger Albin er grunnlegger av Stavern-festivalen og har jobbet med artistbooking i mange år. Foto: Artyfy

- Jo flere folk vi trekker til oss, desto større er sjansen til å gi folk de virkelig store artistene til å besøke oss. Det vil skape gode synergier og berike det lokale næringslivet. Det er vi veldig opptatt av å få til, sier Albin.

Høye ambisjoner

Det er ikke noe å si på selskapets ambisjoner. Mørk, Albin og resten av gjengen bak firmaet, sitter på massevis av morsomme planer. Både lokalt, nasjonalt og faktisk også internasjonalt. På litt sikt. Det betyr at firmaet kommer til å vokse og da trengs det folk. Altså arbeidsplasser.

Daglig leder. Ole Christian Mørk har lang erfaring innen reklame- og reiselivsbransjen og har dessuten arrangert mengder av konserter. Foto: Artyfy

- Målet vårt er å spre masse aktivitet og glede og neste år øker vi aktiviteten betydelig. Blant annet kommer det en stor festival sommeren 2024. Jeg håper folk vil ta oss godt imot, forklarer Mørk.

Flere artikler