Ramón, vær så god!

Publisert 16. august 2022

Ramón er en artist som garantert vil glede også de yngre blant oss når han legger turen til Sandefjord 11. november.

Ved hjelp av TikTok og sosiale medier har artisten Ramón tatt helt av. Særlig det siste året har han opplevd et monsterhopp i karrieren. Faktisk klarte 23-åringen fra Follo for en tid tilbake å vippe selveste Karpe ned fra førsteplassen på Spotify. Det står det det respekt av.

Navn på alles lepper

Selv om det først er det siste året Ramòn, med etternavnet Andresen, har blitt et navn på alles lepper og i alles airpods, har den unge artisten faktisk holdt det gående i mange år og har bedrevet tiden med å skrive musikk for artister som Astrid S og Julie Bergan. Men så bestemte han seg altså for å satse på egenhånd og det ser vi resultatet av nå.

Det startet egentlig med at han ville «kødde» litt på nettet og slapp litt egenprodusert materiale, men det viste seg fort at alle bare ville ha mer. Og mer. Og mer. Nå har det tatt fullstendig av.

De unge skal med

Fredag 11. novmeber står han altså på scenen i den nye blackboxen i Hjertnes kulturhus, så det er bare å glede seg forrykende versjoner av «OK jeg lover», «Smile pent», «For alltid», «Elsk meg» og mye mye mer.

Artyfy er stolte, yre og hoppende glade over å få den unge og fremadstormende artisten til Sandefjord. Vi digger å kunne levere kule ting også til dem som er litt yngre.

Flere artikler