Eggum og Sunde besøker Sandefjord

Publisert 15. mars 2023

De gamle er eldst, heter det gjerne. Man kan gjerne legge til best også. Opplev to av de gamle heltene i Gitarkameratene på scenen i Sandefjord. Hver for seg!

Allerede fredag kveld, 24. februar, får vi besøk av «mannen helt til høyre», Jan Eggum i Harmonie arena. Som vi vet, blir en kveld med Jan Eggum alltid en humørfull affære med gode historier og knusktørre vittigheter. Og selvsagt en reise i én av landets bredeste låtkataloger.

- Det blir sanger skrevet mellom 1974 og 2021, mange veldig kjente og noen mer ukjente som jeg har valgt å ta tilbake på repertoaret i 2023, sier Eggum selv om hva vi kan vente oss.

Massevis å glede seg til, med andre ord. Til konserten har Eggum også bestilt Hjertnes´strøkne Steinway-flygel, så her kan vi oppleve noe såpass uvanlig at gitarkameraten legger fra seg gitaren og tar tangentene fatt.

Når Øystein Sunde kommer til Sandefjord 11. august, blir det en ganske annen setting. For det første skal han spille ute i Hjertnes uteamfi og dette blir på ingen måte noen «artisten og hans gitar»-konsert. Neida, Sunde kommer med proppfull pakke og konserten «Hurramegrundt i 75».

SPAR 100 KRONER per billett! Meld deg gratis inn i kundeklubben Artyfy +

Meld deg gratis inn HER!

Ikke mindre enn 15 musikere har han med seg på scenen. I tillegg til sitt faste band, «Meget i Sløyd», blir det hele en skikkelig kraftpakke når Sunde i tillegg har med seg Staffan William Olssons 6-manns blåserekke «Sharp Nine», koring fra «Erfarne Kvinnfolk» og ikke minst Tor Welo fra Vazelina Bilopphøggers på piano.

Billetter til Eggum, finner du HER.

Billetter til Sunde, finner du HER.


Flere artikler