Flytter konsertene til uteamfiet på Hjertnes

Publisert 10. juni 2022

For å sikre at publikum og artister får den opplevelsen vi ønsker, velger Artyfy å flytte resten av sommerkonsertene til det flotte og intime uteamfiet i tilknytning til Hjertnes kulturhus.

Selv om det fungerte utmerket å spille fra amfiet og ut i Badeparken har vi valgt å flytte resten av sommerens konserter til Hjertnes Uteamfi 1. Årsaken er helt enkelt at markedet for konserter post korona, viser seg å være langt mer usikkert enn det vi hadde trodd og håpet da konsertsommeren ble planlagt.

Med en kapasitet på rundt 2000 personer i parken, vil opplevelsen både for gjester og artister ikke bli i nærheten av hva vi ønsker, dersom vi selger halvparten av antallet billetter vi håpet på. Kostnadene for oss som arrangør vil dessuten bli uforsvarlig høye.

Uteamfiet har en kapasitet på rundt 1000, så slik situasjonen er, mener vi det eneste rette er å snu arenaen. Det har tidligere vært flotte konserter med store artister der og vi vet det fungerer som bare det. Vi er heldige som har muligheten.
Flemming Hofmann Tveitan, kommunikasjonsanvarlig i Artyfy

Han lover at Artyfy skal sette sitt tydelige preg på arenaen i uteamfiet og at publikum kan vente seg meget flotte rammer. Endringen skjer allerede fra neste konserthelg. Den starter med Bjørn Eidsvåg 16. juni, fortsetter med Ingebjørg Bratland og avsluttes med Åge & Sambandet.

Har du allerede kjøpt billett til én eller flere av konsertene og ikke ønsker å benytte dem på konsert i uteamfiet, får du billetten refundert. Send i så fall en e-post til: post@artyfy.no

Flere artikler