Full pakke med Halva priset!

Publisert 14. august 2022

Det er bare å forberede seg på en festkveld av de sjeldne når mannen som tidligere kalte seg Petter Katastrofe og partybandet hans, Halva Priset, inntar scenen i Sandefjords nye storstue 26. november.

Med Petter i front foran bandkompisene Emil Haglund, Hans Marius Indahl, Andreas Nordange og ikke minst vestfoldingen Lars Støvland bak trommene, blir det en skikkelig partypakke ispedd noen tårevåte øyeblikk i FKA - Hjertnes den 26. november. For her har vi å gjøre med karer som vet å lage full fest og god stemning fra scenekanten.


Siden Petter Bjørklund Kristiansen, som er artistens egentlige navn, begynte å sysle med musikk tilbake i 2008, har det meste han har tatt i, blitt til gull. Selv om anmelderne i hovedstadsavisene tidvis har raslet med slakterknivene, har Petter hevet seg høyt over det som har blitt sagt og skrevet, for folket har elsket - og elsker - det Petter gjør.

Gode vibber

Petter legger ikke skjul på hva han driver med. Han serverer i gode vibber i et lett tilgjengelig format over en lav sko og det er han helt tydelig på.

- Alle som liker ukomplisert partymusikk man blir glad av, kan prise seg lykkelige for at Petter fikk kalde artistføtter etter at han på TV 2´s «Hver gang vi møtes» lanserte at han skulle legge artistkarrieren på hylla, sier kommunikasjonssjef i Artyfy Event, Flemming Hofmann Tveitan.

Mange hits

I tillegg til en vanvittig bred katalog med hits, både som soloartist og i samarbeid med en rekke andre kjente artister, har Petter sammen med Halva Priset massevis av av kule låter på repertoaret, som vi gjerne hører om og om igjen. Og som selvsagt kommer til å bli servert fra scenekanten i blackboxen i Sandefjord. Låter som «Besseggen», «Ola», «Hæljetur», «Gårdsgutt» og «Den fineste Chevy´n».


Sistnevnte udødeliggjort i en duett med Maria Mena (som spiller i Badeparken i Sandefjord 16. juli). «Den fineste Chevy´n» ble i tillegg nominert til Spellemannprisen som årets låt 2022 og er sett rundt 1,3 millioner ganger på Youtube.

Her er det bare å gjøre hode, kropp og sjel klar for en opptur av de sjeldne.

Flere artikler