Ny skive fra Ramón

Publisert 8. oktober 2022

Plateaktuelle Ramón kommer til Sandefjord 11. november. Før den tid kommer det til å skje en hel del rundt popfenomenet fra Oslo.

Det virker som om alt Ramón tar i som handler om musikk, blir til gull. Slipper han nytt materiale, er det nesten garantert at han slår alle rekorder på streaming-listene.

Og nytt materiale - ja det er ute akkurat nå! Masse nytt. I disse dager slipper han nemlig sitt aller første hele album: «Så klart det gjør vondt», er navnet. Sammen med albumet slippes også en kortfilm med samme navn.

Det har naturlig nok vært knyttet stor spenning til hva artisten, som virkelig har tatt fullstendig av det siste året, skulle levere på sin debutplate. Selv har han sagt følgende om slippet, og ikke minst om tekstene han har skrevet:

- Jeg gleder meg enormt til å vise de frem på albumet, og er veldig stolt av hver eneste låt. Jeg er i grunn overrasket over hvor personlig jeg har turt å være.

Og for dem som har rukket å høre gjennom plata, er det ikke annnet å si at det oppsiktsvekkende låtskrivertalentet med gullstrupen, leverer fra øverste hylle.

(«Ok jeg lover» fra VG-lista på Rådhusplassen i sommer)

I forbindelse med plateslippet, legger artisten ut på turné. Den starter 20. oktober på Kroa i Bø og 11. november kan vi i Artyfy ønske ham velkommen til splitter nye «Harmonie Arena» i Sandefjord.

Nå kan vi alle omsider få høre «Så klart det gjør vondt». Fredag kveld ser du Ramón på Lindmo på NRK1.

Her finner du billett til konserten i Sandefjord.

Se hele høstprogrammet til Artyfy!

Hør plata HER!


Flere artikler