Flere godbiter igjen i sommer!

Publisert 25. juni 2022

Det ble fest i Badeparken i Sandefjord siste helgen i mai, da startskuddet for Artfys sommerkonserter ble avfyrt. Deretter hadde vi tre flotte junikonserter i Hjertnes uteamfi. Nå er vi i gang med de siste sommerkonsertene. Her er det som gjenstår:

Konserter i juli

Trygve Skaug

14. juli setter oss godt til rette, nyter livet og ønsker sangpoeten Trygve Skaug hjertelig velkommen til Sandefjord. Her møter vi en mann som deler raust av sine mange talenter og vi kan vente oss en stemningsfull atmosfære, vakre toner og kloke ord.

CC Cowboys

Påfølgende kveld, 15. juli, girer vi atter opp igjen og tar i mot noen av norsk musikks virkelige slitere og legender: CC Cowboys, anført av Magnus Grønneberg. Dette blir vilt, vakkert og forhåpentlig ikke vått! Gjør klar for «Tigergutt», «Harry», «Når du sover» og mengder av annet gullkantet musikksnadder.

Maria Mena

Vi avslutter sommerkonsertserien 16. juli med én av de aller største stjernene på den norske musikkhimmelen: Maria Mena. Sammen med et knippe supermusikere skal hun spre klokskap, varme og glede ut over vakre Hjertnes Amfi 1 i Sandefjord.

Og dere: Før Maria Mena går på scenen, får vi en akustisk konsert med The Voice-vinner Jørgen Dahl Moe!

Gullgutt: Jørgen Dahl Moe (25). Foto: Artyfy

Flere artikler