Gullrekka i Sommerfjord!

Publisert 10. juni 2022

Det ble fest i Badeparken i Sandefjord siste helgen i mai, da startskuddet for Artfys sommerkonserter ble avfyrt. Det gjenstår syv flotte konserter igjen - og de flyttes til intime og superhyggelige Hjertnes Uteamfi 1.

Konserter i juni

Bjørn Eidsvåg

16. juni rigges pg pyntes det etter alle kunstens regeler i uteamfiet til Hjertnes kulturhus. Da er vi så heldige å kunne ønske hedersmannen Bjørn Eidsvåg velkommen, med sin brede vifte av kjente og kjære toner. Nærmere beskrivelse trengs nepppe.

Ingebjørg Bratland

Dagen etter, 17. juni, kan vi alle få oppleve gullstrupen Ingebjørg Bratland på scenen. Her er det bare å tre inn i det koselige amfiet, finne seg en plass og nyte en magisk aften og en reise i sjarm og forlokkende toner.

Åge Aleksandersen

Helgen avsluttes med et forrykende show 18. juni, av norsk rocks «grand old man», Åge Aleksandersen og hans ekstremt dyktige band - Sambandet. Vent dere udødelige låter som «Min dag», «Lys og varme», «Dekksgutten», «Fire pils og en pizza» og «Rio de Janeiro» og til å levva livet!

Konserter i juli

Bigbang

Når vi kommer over i juli og sommeren er på sitt varmenste og kveldene er på sitt svaleste, drar vi i gang en fire-dagers fest i uteamfiet. Det hele starter med et smell, når livespesialistene Bigbang kommer på parkbesøk 13. juli. Her kan vi se frem til å høre én av Norges aller beste gitarister i fri utfoldelse og til en trio som alltid leverer varene.

Trygve Skaug

14. juli girer vi ned et par hakk, setter oss godt til rette, nyter livet og ønsker sangpoeten Trygve Skaug hjertelig velkommen til Sandefjord. Her møter vi en mann som deler raust av sine mange talenter og vi kan vente oss en stemningsfull atmosfære, vakre toner og kloke ord.

CC Cowboys

Påfølgende kveld, 15. juli, girer vi atter opp igjen og tar i mot noen av norsk musikks virkelige slitere og legender: CC Cowboys, anført av Magnus Grønneberg. Dette blir vilt, vakkert og forhåpentlig ikke vått! Gjør klar for «Tigergutt», «Harry», «Når du sover» og mengder av annet gullkantet musikksnadder.

Maria Mena

Vi avslutter sommerkonsertserien 16. juli med én av de aller største stjernene på den norske musikkhimmelen: Maria Mena. Sammen med et knippe supermusikere skal hun spre klokskap, varme og glede over den herlige Badeparken i Sandefjord.

Og dere: Vi lover et skikkelig stjerneskudd av en overraskelse foruten Maria Mena. Gled dere og rikitig god konsertsommer!

Les hvordan den første konserthelgen gikk.

Flere artikler