Verdensstjerne til Sandefjord

Publisert 18. mai 2022

Med sine flere milliarder streams på Spotify og mer enn 25 millioner solgte album er Lukas Graham ett av verdens aller heteste og mest ettertraktede band. Torsdag 9. februar står de på scenen i den splitter nye konsertarenaen i Hjertnes kulturhus.

Lukas Graham er den første artisten Artyfy lanserer som skal spille i på den nye scenen i Hjertnes kulturhus, som åpner i september. Vi gleder oss som unger.

Endelig noe for unge folk

- Det at vi har fått dette bandet på plass, betyr også at vi har fått en booking som treffer en yngre målgruppe. Denne målgruppen er ikke akkurat bortskjemt med sånt, så dette er vi vanvittig glade for å komme med.

Det sier kommunikasjonsansvarlig i Artyfy, Flemming Hofmann Tveitan.

Han avslører at selskapet jobber helt konkret med flere superspennende navn og at det kommer med flere gladnyheter om ikke lenge, i tillegg til artistene som allerede er lansert: Ramón, Rotlaus og Halva Priset.

En hitparade uten like

Besøket av de danske superstjernene, er i forbindelse med «The Pink Tour», som er den første turneen siden 2017, da de etterlot seg utsolgte arenaer over hele verden. Når de kommer til Sandefjord, lover frontfigur og vokalist Lukas Forchhammer en settliste med mange nye sanger og haugevis med uforglemmelige øyeblikk.

Vi får selvsagt også servert megahits som «Mama Said», You´re not there», «Drunk in the Morning» og «7 Years». Sistnevnte har faktisk oppnådd mer enn vanvittige 1 milliarder streams på Spotify og danskene er med det i et meget eksklusivt selskap over artister som har klart den bragden.

Det er, med andre ord, ikke annet å gjøre enn å sette av kvelden 5. oktober. Det er ingen tvil om hvor man skal være akkurat da.

Vi ses på i kulturboksen Hjertnes kulturhus!

Flere artikler