Highasakite starter turneen i Sandefjord

Publisert 29. august 2022

Superduoen Highasakite har valgt å starte høstens klubbturné i Sandefjord. Det skjer i den splitter nye salen tilknyttet Hjertnes kulturhus.

Velger du å benytte kvelden 26. oktober i Sandefjords nye storstue, blir du altså aller først ut til å høre hva stjernene i Highasakite har å komme med i høst.

- Det er moro at de valgte å starte her i Sandefjord. Ryktene svirrer allerede om at Sandefjord nå besitter én av landets beste konsertsaler, sier Artyfys Flemming Hofmann Tveitan.

Heftige omtaler

Highasakite, som tidligere i år slapp sitt femte album, «Mother», har lagt bak seg en forrykende festivalsommer der de har høstet panegyriske anmeldelser. Nå legger de altså ut på en klubbturné, der det ryktes at lyden, musikken og det visuelle uttrykket skal slåss om oppmerksomheten.

- Hold av datoen 26. oktober og unn seg selv en kveld bestøvet med en raus håndfull magi. Billettene slippes fredag 2. september. Samme dagen som den nye salen åpner for publikum, sier Hofmann Tveitan.

Det er velkjent at Highasakites kombinasjon av musikalitet, kunstneriske ambisjoner og vilje, gjør hver bidige konsert med bandet til en unik opplevelse

Morsom høst

Hofmann Tveitan forteller at Artyfys konserthøst starter 5. oktober med Lukas Graham og fortsetter blant annet med Rotlaus, Ramón, Halva Priset, Adam Douglas, Klovner i kamp, Bugge Wesseltoft og altså Highasakite. Det blir dessuten sluppet flere sterke navn utover høsten.


Flere artikler