Kanonsuksess for ny arena i Sandefjord!

Publisert 18. november 2022

Lanseringen av Harmonie arena har gitt oss helt nye muligheter for konsertopplevelser hentet fra øverste hylle. Sandefjord har omsider fått en ekte klubbscene!

Det er helt tydelig etter rundt to måneders bruk. To måneder der arenaen har blitt satt på ulike prøver. Harmonie er en såkalt flerbruksarena og kan benyttes til det aller meste innen formidling og underholdning. Hittill har vi fått servert alt fra foredrag og klassiske konserter, til korpskonserter og ikke minst mer krevende og omfangsrike konserter, som dem Artyfy har bidratt med.

- Vi booket salen før vi visste sikkert hvordan det ville bli der inne, så vi var ekstremt spent før åpningen i september. Bortsett fra enkelte barnesykdommer har Harmonie fungert over enhver forventning, sier kommunikasjonsansvarlig i Artyfy, Flemming Hofmann Tveitan.

Ulike formater

Artyfy åpnet sin aktivitet i Harmonie med bygderockerne i Rotlaus. En konsert som gikk rett hjem hos et tallrikt og festpreget publikum. Folk reiste faktisk i ens ærend så langt som fra Hønefoss for å være med på festen. Det sier sitt om hvordan den nye arenaen beriker Sandefjord.

Les anmeldelsen: Rotlaus innviet Harmonie med stil

Full fest! Det var full fest under konserten med Rotlaus og Harmonie fungerte meget godt til formålet, foruten at tilgangen til toaletter fra salen, er noe kronglete og lang. Foto: Artyfy

Noen uker etter Rotlaus-festen fikk vi et helt annet format og nytt uttrykk på besøk. Da var det duket for turnépremiere med selveste Highasakite. Fasiten ble en smekkfull konsert med heftig sceneshow, flammer og effekter av alle slag. Et format arenaen taklet meget godt. Dog med ett lite unntak.

- Pyroteknikken utløste brannalarmen mot slutten av konserten. Fortuten dét fungerte alt perfekt. Vi registerer med stor glede at Sandefjord har fått sin egen klubbscene. Det betyr at det fremover blir betydelig enklere å få tak i store nasjonale navn. Med tiden også internasjonale, sier Tveitan.

Full pakke! Highasakite kom til Sandefjord og Harmonie med masse pryoeffekter og fullt show. 800 heldige publikummere fikk oppleve moroa. Foto: Artyfy

Les anmeldelsen: Alarmerende bra fra Highasakite

De unge skal med

Ramón er en artist som for tiden lyser sterkt på den norske stjernehimmelen. 24-åringen har det siste året for alvor slått gjennom og har særlig benyttet sosiale medier som TikTok for å slå seg opp og frem. Den fengende musikken og hans tekster om ung kjærlighet, kjærlighetssorg og forelskelse, appelerer særlig til et realtivt ungt publikum. 11. november var han og bandet på pass i Harmonie arena. På galleriet var det ryddet plass til personer under 18 år. Gjett om det ble satt pris på?

Full fart på galleriet! Fansen under 18 på galleriet vant allsangkampen på konserten med Ramón 26. oktober. Foto: Artyfy

Denne målgruppen er ikke spesielt bortskjemt med arrangementer i dette formatet og det var rett og slett rørende å se hvordan de, sammen med det mer voksne publikummet, koste seg. Allsangen nærmest løftet taket i Harmonie arena.

Les anmeldelsen: Ramóntikk på høyt nivå i Harmonie!

Mer i vente

Tveitan forteller at det å benytte Harmonie arena, har gitt Artyfy mersmak, selv om konsertarrangøren også ser ut over bygrensene. De arrangerer for eksempel konsert med Maria Mena i Tønsbergs «Støperiet» 30. november og jobber med bookinger flere steder, blant annet i Larvik. Men tilbake til Sandefjord:

- Allerede 26. november slår vi til med en forrykende konsert med Halva Priset og helgen etter får vi besøk av superheltene i den legendariske rapgruppa Klovner i kamp, forteller Tveitan.

Partygutter! Halva Priset er kjent for høy energi, godt humør og fengende partymusikk. De har faktisk en lokal helt med på laget: Lars Støvland (til høyre). Foto: Kjetil Tefke

Samme kveld et annet sted i kulturhuset, nemlig i hovedsalen, står selveste Adam Douglas og supergitarist Tora på scenen med det kritikeroste showet «An American Holiday».

Og ikke nok med det, som messeselgere pleier å si!

14. desember demper vi det hele ned og sklir skjønt og stille inn mot høytiden med fantastiske Bugge Wesseltoft, et flygel og smått legendariske «It´s snowing on my Piano».

Stemning! Du vet det er jul når du hører tonene av Bugge Wesseltofts «It´s snowing on mye Piano». 14. desember hører du ham i Harmonie arena. Pressefoto

- Vi er også i full gang med å booke artister for 2023 og satser på mange spennende besøk. Vi kan allerede glede oss til Lukas Graham i Harmonie 9. februar, sier Tveitan.

Flere artikler